Εκπαιδευση

661

Όταν η εκπαίδευση γίνεται τέχνη και η τέχνη δημιουργία…


Κάθε χρόνο επιλέγουμε τους σπουδαστές μας με κριτήριο την προσήλωση και την αποφασιστικότητά τους να κάνουν το πρόγραμμα σπουδών μας για τρία χρόνια, πρόγραμμα ζωής τους. Προσπαθούμε να τους εμπνεύσουμε, να τους εκπαιδεύσουμε και να τους μεταμορφώσουμε σε νέους καλλιτέχνες με όραμα και φιλοδοξία για το τέλειο.

Η εκπαίδευση του ηθοποιού αφορά όπως είναι φυσικό και στην πρακτική εφαρμογή. Σε αυτό το επίπεδο, οι σπουδαστές μας εκπαιδεύονται μέσα από το test των perfοrmαnces. Τα test αυτό, είναι μικρής διάρκειας παραστάσεις, όπου οι σπουδαστές μας καλούνται να γράψουν το κείμενο, να παίξουν, να σκηνοθετήσουν και να φροντίσουν για τn συνολική παρουσίαση της μικρής παράστασής τους. Το test τωνperfοrmαnces, ξεκινάνε από το πρώτο έτος φοίτησης και συνεχίζονται με αυξανόμενη διάρκεια και απαιτήσεις, μέχρι τnν αποφοίτηση των ηθοποιών.

Σημαντικότατος επίσης στόχος της σχολής, είναι η άνοδος του μορφωτικού επιπέδου των σπουδαστών, ξεκινώντας από την ελληνική γλώσσα, που βαρύτατα, δυστυχώς, καταπονείται στις μέρες μας.

Για μας, ηθοποιός σημαίνει, πάνω από όλα γνώση, μόρφωση, πολιτισμός.

Εμείς μιλάμε με τα έργα μας…

Από το πρώτο κιόλας έτος εκπαίδευσης, οι σπουδαστες μας ανακαλύπτουν τη μαγεία της επικοινωνίας του ηθοποιού με το κοινό. Στο τέλος κάθε κύκλου σπουδών δημιουργείται μια μεγάλη παράσταση.

Επενδύουμε στην ολοκληρωμένη δουλειά. αποτέλεσμα συνεργασίας.

Επενδύουμε στον επαγγελματισμό και στη σοβαρότητα, που συναντούν το ταλέντο και το μεράκι.

Χτίζουμε σιγά-σιγά μία ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε νέο ηθοποιό. Την εικόνα του καλλιτέχνη που σέβεται το κοινό, μα πάνω απ’όλα τον εαυτόν του.